Breng jouw skills als trainer naar een hoger niveau met dit exclusieve programma. In deze basiscursus leer je om zelf aan de slag te gaan met dressuurtraining aan de hand.

€298,-

per jaar

✓ Basiscursus met duidelijke instructievideo's

✓ Een complete cursus om direct zelf te starten met dressuurtraining aan de hand

✓ Deze cursus geeft je alle handvatten om met je eigen paard te kunnen starten met dressuurtraining aan de hand. Dit kun je vervolgens toepassen om je paard los te werken, zijn lichaamsgebruik te verbeteren en je communicatie te optimaliseren

✓ Stap voor stap uitleg hoe jij de basis onder de knie krijgt

✓ 1 jaar toegang, daarna maandelijkse verlenging mogelijk

                   

Wat leer ik in deze cursus?

In deze cursus leer je je basiscommunicatie te verbeteren en je paard zijn lichaamsgebruik te optimaliseren door middel van het aanleren van de basisresponses en -oefeningen.

Leer ik tijdens deze cursus hoe ik mijn paard kan laten piafferen?

Nee. Tijdens deze cursus leer je geen piaffe of zijgangen, maar de eerste basisrandvoorwaarden die nodig zijn om te starten met dressuurtraining aan de hand.

Is deze cursus voor ieder niveau/leeftijd toegankelijk?

Deze cursus is toegankelijk voor ieder niveau en leeftijd, omdat je alle basisresponses en -oefeningen aan kunt passen aan het niveau van het paard.

Hoe lang hou ik toegang tot de online cursus?

Vanaf het moment van aankoop hou je 1 jaar toegang tot de cursus, na dat jaar bestaat de mogelijkheid om (maandelijks) te verlengen.